Show Grid

Hodnocení zákazníků

Recenze - Plum Foolery blog

Musím uznat, že Davidovi trošku závidím, že testování bylo na něm, protože já si hned uplynutím října (půlroční lhůty doporučené zubařem od sundání rovnátek) objednám svou krabičku. Dostali jsme krabičku Professional effects , která je určena pro maximální efekt během poměrně krátké doby - 20 dní. ...

Plum Foolery belici pasky

Recenze - Hannybrokolice.cz

Doufám, že tady půjde ten rozdíl vidět lépe, ale myslím, že naživo je to vybělení ještě výraznější.Bělicí pásky Crest Supreme patří ještě do starší série Crest Whitestrips, přesto je díky zájmu máme stále v nabídce. Supreme představují ...


Recenze - PetraLovelyHair.cz

Po sundání fixních rovnátek jsem cítila potřebu dobělit a Míra nebělil ještě nikdy. Díky konzumaci kávy, měl zuby také docela žluté. Bělící pásky považuji za nejpohodlnější metodu bělení doma ...

Recenze - ViolentLullaby.com

Bílé zuby jsou důležité, na tom se snad shodnem, ne? I když si to neradi pripouštíme, hodně z nás soudí lidi podle prvního dojmu. Ale co když je úsměv ne zrovna oslnivý? Když jsem byla malá, měla sem velkou díru mezi předními zuby. To naštěstí spravily 4 roky poctivého nošení rovnátek. ...


Recenze - theblondieverse.com

O bělících páscích na zuby jsem toho slyšela už hodně. Někteří lidé po nich mají nádherně zářivé zuby a jiní si stěžují na citlivost a silné bolesti. Než přejdu ke konkrétním typům pásků, které jsem vyzkoušela, ráda bych vám popsala ...

theblondieverse.com belici pasky
theblondieverse.com belici pasky


Crest Professional Effects

Napsal/a: Jitka Pelantová - 15.08.2017

Za mě velká spokojenost. Je pravda, že během používání byly moje zuby citlivější a bolest nebyla příjemná, ale to je asi tak jediné negativum. Chválím rychlost dodání i skvělý servis od paní na zákaznické podpoře.



Crest Brilliance

Napsal/a: Eliška Kadlečková - 30.06.2017

Nejlepší pasta, doporučuji každému!!!



Crest Baking Soda

Napsal/a: Tatiana Šimečková - 29.06.2017

Pošťačka mi to přivezla hned na druhý den a na pastu nemůžu říct jedno křivé slovo



Crest Brilliance

Napsal/a: Radek Tusjak - 14.06.2017

Jedna z chuťově nejlepších past, co jsem vyzkoušel. Bělicí schopnosti jsou na tom hůře, ale i tak ji budu doporučovat dál.



Crest Professional Effects

Napsal/a: Barbora Šarmanová - 06.06.2017

Nakupuji tady pravidelně, naposledy jsem si koupila pásky professional effects. Myslím si, že rozdíl je patrný, ale i tak jsem čekala něco víc. Příště zkusím vyšší level.



Crest Professional Effects

Napsal/a: Veronika - 05.05.2017

Zboží bylo velmi rychle dodáno, což lze u této firmy považovat za pozitivum. Ale samotný produkt na mě až takový dojem neudělal. Čekala jsem mnohem kvalitnější výsledek. Výsledný efekt lze hodnotit o jedno zesvětlení. Zpočátku byla zvýšená citlivost zubů, později už se citlivost neprojevila v procesu bělení. Je možné, že bělení pomocí pásků, závisí na pigmentaci, takže nemusí zabrat u každého. Později jsem četla recenze na tuto značku bělicích pásků, a většinou jsem se setkala s názorem, že bělící pásky až takový očekávaný výsledek neprokázali.



Crest Professional Effects

Napsal/a: Lucie - 13.04.2017

Objednala jsem si belici pasky Crest professional Effects a vysledek byl videt cca po 5 dnech,po 20 dnech uz jsem mela zuby bile o nekolik odstinu a nebolely me dasne ani zuby.Pasky Crest bych doporucila vsem! :)



Crest Professional Supreme

Napsal/a: Nikola Skalická - 27.03.2017



Crest Pro 50 life

Napsal/a: Pavla Svatíková - 01.03.2017

Hrůza, nekupovat!!!



Crest Professional Effects

Napsal/a: Karolína Bébarová - 23.01.2017



Crest Pro-Health Gum

Napsal/a: Lucie Funioková - 13.08.2016

Chuťově dobrá, ale to je asi tak vše ... Už bych si ji více nekoupila



Crest Professional Supreme

Napsal/a: Jitka Kracmarova - 01.08.2016



Crest Glamorous White

Napsal/a: Kamilla Vitova - 27.07.2016



Crest Professional Effects

Napsal/a: Marta Pazourková - 20.07.2016



Crest Professional Effects

Napsal/a: barbora - 08.07.2016

velka spokojenost



Crest Professional Effects

Napsal/a: roman kotvald - 02.06.2016

spokojen



Crest Professional Supreme

Napsal/a: Maryna Slívová - 29.05.2016

Pásky mi přišly do 3 dnů od objednání a za poštovné nic nechtěli, co hodnotím pozitivně. S výsledkem bělení jsem docela spokojená i když to mohlo být ještě lepší. Určitě je budu doporučovat dál.



Crest Glamorous White

Napsal/a: Martina Kasalová - 21.05.2016

Rychlost přepravy ok, pásky mohli vybělit i více.



Crest Professional Supreme

Napsal/a: klára - 18.05.2016

Asi před 3 lety jsem použila pásky Professional Effects a byla jsem spokojená. Postupem času, ale zuby zpět zežloutly a tak jsem zkusila pásky Professional Supreme. Výsledek byl výraznější než effects, ale také to bylo více bolestivé. Zuby byly během používání strašně citlivé a nebylo to nic příjemného. Po dokončení bělení citlivost odešla. Jsem zvědavá jak dlouho bílé zoubky vydrží.



Crest Professional Effects

Napsal/a: Renata Kozelkova - 13.05.2016

mohu doporucit



Crest Professional Effects

Napsal/a: Monika Sabova - 15.03.2016

Skvělé, skvělé, skvělé pásky. Celá rodina i kamarádky jsou s nimi spokojeny. Blahopřeji! Našli jste si stálé zákazníky :)



Crest Professional Effects

Napsal/a: Renáta Hrabovská - 13.03.2016

V Česku jsem nic lepšího nenašla. Oceňuji i přístup eshop a rychlost doručení. Opravdu jsem nečekala, že mi to přijde hned druhý den po objednávce. Paráda!



Crest Professional Effects

Napsal/a: erika vankova - 09.03.2016

doporucuji vseeeeeeeeeeeeeem!!



Crest Glamorous White

Napsal/a: Zuzana Hrušková - 01.03.2016

Nejlepší bělící výrobek jaký jsem kdy použila, mohu jen doporučit.



Crest Professional Effects

Napsal/a: Patrícia Bodnárová - 20.02.2016

Tak já jsem pásky dostala od manžela na svátek a začala jsem je používat každé ráno. Zuby mám teď pěkné bílé a určitě si je znovu koupím, když bělost pomine. Děkuji.



Crest Gentle

Napsal/a: Maria Spackova - 04.02.2016

Konecneeeeeee nejaky produkt pro citlive zuby!! ;)))



Crest Professional Effects

Napsal/a: Jaroslava Birova - 29.12.2015

Krasa je důležitá v zivote si myslim a proto bych je doporučila všem, kteří se o sebe starají. Úsměv je Vase vizitka!



Crest Professional Effects

Napsal/a: Marek Ondrejka - 26.12.2015

Pásky jsem dostal jako dárek od přítelkyně za což jí nesmírně děkuji protože mi skutečně pomohli! Miluji tě miláčku! <333



Crest Supreme

Napsal/a: Edita Kiššová - 08.12.2015

Nečekala jsem až tak bílé zoubky a velmi mě to překvapilo/potěšilo :) Za tu cenu to určitě stojí za to vyzkoušet!



Crest Professional Effects

Napsal/a: Denisa Trúsiková - 26.11.2015

Kvalita, super výsledky, dobrý a rychlý obchod, dobrá komunikace, dárek a poštovné zdarma. Nemám jak jinak ohodnotit tento eshop a pásky :)



Crest Professional Effects

Napsal/a: Dagmar Motykova - 16.11.2015

WOOOOOOW



Crest Professional Effects

Napsal/a: Lucia Pachingerová - 04.11.2015

Zdravím! Tímto krátkým komentářem bych se s Vámi chtěla podělit o své zkušenosti s bělícími pásky crest. Dcera mi je donesla ze Států kde je prý používá každý tak jsem si je začala lepit na zuby i já. Po pár dnech byly viditelné první výsledky a i když jsem pociťovala mírnou citlivost, po ukončení kúry jsem byla jednak spokojená i s výsledky i s tím, že citlivost skončila. Vřele doporučuji tyto pásky všem, kteří hledají kvalitní bělící produkt na zuby a nechce se jim k zubaři.



Crest Glamorous

Napsal/a: Mária Klobučníková - 18.10.2015

Skvělá chuť, vydrží dlouho a udržuje zoubky bílé.



Crest Supreme

Napsal/a: Miroslava Tirolova - 30.08.2015

Jsem strasne ráda že se ještě vyrábějí, je to kvalitka! Pouzivam pasky zopar let a nikdy mě nezklamali. Jen kdyby nebyli take drahe no co uz ... oplati sa investovat do krasy :))))))



Crest Professional Effects

Napsal/a: zuzana - 24.08.2015

supeeeeeer



Crest Supreme

Napsal/a: viktoria grnakova - 07.08.2015

#hezky



Crest Professional Effects

Napsal/a: Gabriela Lamačková - 12.07.2015

Objektivně nemám co vytknout. Skvělý servis i pásky. Potěšilo mě, že v Česku máme takové obchody!



Crest Supreme

Napsal/a: Tomáš Kačala - 20.06.2015

Jednoznačně nejlepší bělící produkt jaký jsem kdy vyzkoušel. Bělení trvalo 3 týdny, výsledky jsem viděl už po 2 - 3 dnech a gradovalo to neuvěřitelně. Dovolím si to srovnat s bělením laserem, protože i ten jsem v minulosti absolvoval. Je pravda, že jsem pociťoval malou citlivost když jsem si je lepil na zuby ale přešlo to a výsledek byl super.



Crest Glamorous White

Napsal/a: Dita - 21.05.2015

Pásek jsem dostala jako dárek k narozeninám od manžela a jsem mu za to velmi vděčná. Sem tam jsem pocítila malu citlivost ale přežila jsem :)



Crest Professional Effects

Napsal/a: Zuzana Murgašová - 18.04.2015

Ani oči, ani prsa, ani zadek ani nic jiného není na ženě tak krásné jako bílý zářivý úsměv. potvrzuji! :)



Crest Glamorous White

Napsal/a: Zaneta Konova - 17.03.2015

Zuby mi nepovypadavali co beru jako výhru. Ale ne ne pásků mi pomohli za což Vam velky dik!



Crest Professional Effects

Napsal/a: Ivona Sliacka - 21.02.2015

Bylo mi dost divné, jak to může fungovat ale nedalo mi to nevyzkoušet ked tu všichni píší jake je to super. A opravdu. Je to super. Trosku mi jen vadilo že jsem to musela pouzivat az 3 týdny.



Crest Supreme

Napsal/a: Zuzana Fábiková - 29.01.2015

Nemá smysl tu psát něco negativního mezi všechny ty pozitivní reakce. Jedno ale dodám, trošku mě zarazilo, že mi přišli už druhý den po objednání. Normálně jsem nebyla na to připravená :-)



Crest Supreme

Napsal/a: Katarína Pipasová - 15.12.2014

- spolehlivý eshop - doprava zdarma - dárek - mega super extra ultra produkt :))) - nepřekonatelné výsledky - kdo nekoupí je blbec



Crest Professional Effects

Napsal/a: Tonda - 14.11.2014

Sexy úsměv a je to jen díky těmto páskem, ženy na to berou hhhhh



Crest Vivid

Napsal/a: Jana Marcekova - 03.11.2014

Doporučuji



Crest 2-hour Express

Napsal/a: Vladimír Plašil - 12.10.2014

Naštestí to není odrb. Pojďme ať máme zuby jako v USA :-))))



Crest Professional Effects

Napsal/a: Veronika Marčeková - 18.09.2014

Co říct? Prostě klasicky jak jinak perfektní produkt od značky Crest. Překvapilo mě, že už jsou k dostání i v Česku



Crest Professional Effects

Napsal/a: Ondrej Oleš - 15.08.2014

Krása :))))))))))))))



Crest Glamorous

Napsal/a: Ján Suchohrad - 26.07.2014

Nejlepší pasta jakou jsem kdy používal.



Crest Glamorous White

Napsal/a: Darina Šimonovičová - 12.07.2014

Mega super!!!!!!



Crest Gentle

Napsal/a: Juraj Danko - 30.06.2014

Trošku se mi zdálo to používání delší, nakolik 4 týdny jsou dlouhá doba ale jednoznačně to stálo za to a já to doporučuji dál.



Crest Glamorous

Napsal/a: Martin Breznaník - 30.05.2014

Parádní pasta.



Crest Professional Effects

Napsal/a: Michaela Grafová - 07.05.2014

Předtím než se pustím do hodnocení se chci zeptat jestli nabízíte i množstevní slevy pokud si koupím např. 3 ks? Teď už k hodnocení: Nebylo to snadné rozhodnout se které pásky si vybrat protože jsem byla začátečník a nikdy předtím jsem si zuby nebílila. Vybrala jsem ale myslím správně protože opravdu pomohli a všichni mi závidí krásný úsměv. Děkuji. Michaela Grafová



Crest Glamorous White

Napsal/a: Danka Bertova - 06.05.2014

Doporučuji není to jen reklamní tah na zákazníka ...